Kategoriat

XecuterSX Suomi

Uutiskirje

R4 ilmainen toimitush

Xecuter SX Pro

Mikä R4-kortti kannattaisi valita?

Kaikille uusile asiakkaillemme jotka ovat uusia 3DS HACK käyttäjiä jotka eivät tiedä mikä kortti heidän tulisi valita uudelle  3ds/new 3ds xl/3ds/3ds xl konsolilleen, tässä on ohjeet sinulle.

R43DSFINLAND sivustolupaus, Flash-kortit joita sivustomme myy ovat alkuperäisiltä kehittäjiltä. Emme myy väärennöksiä tai vanhentuneita kortteja  Jos ostamasi tuote ei toimi tai jos sinulla on jotain kysyttävää R4 3DS/3DS-korteista niin ota meihin rohkeasti yhteyttä.  

Paras Flash-kortti 3DS/3DS XL Rommeille: SKY3DS Plus(Sky3ds+)

3DS-pelien pelaamiseen Sky3ds+ on paras.

Sky3ds+ plus on uusin sky3ds.comin julkaisema 3DS-kortti. Se on monin tavoin edistyneempi kuin aikaisempi sininappinen versio ja se tukee pelistä toiseen siirtymistä ja se osaa mm. ratkaista AP-checkejä. Sitä on todella helppo käyttää ja se tukee käytännössä suurinta osaa vanhoista ja uusista 3DS-peleistä. Lataa vain firmware ja 3DS-rom (tai useita) formatoidulle sd/sdhc-kortille ja se on siinä. Paras asia tässä kortissa on se, että siinä on päivitettävä firmware joten siinä tulee olemaan uusia ominaisuuksia tulevaisuudessa eikä Nintendo pysty blokkaamaan sitä helposti. Näistä syistä johtuen Sky3ds+ on paras 3DS-pelikortti jonka voit hankkia vuonna 2016.

Paras flashkortti DS-peliin: R4I 3DS RTS

R4i sdhc 3ds rts on suositelluin r4 3ds-kortti pelataksesi DS-pelejä. Se on markkinoiden paras johtuen alla luetelluista ominaisuuksista. Se tukee ilmaisia pelejä, eri multimediaformaatteja ja käyttäjien koodaamia pelejä ja applikaatioita ja sen hinta on alle 20 €.

Kortin merkki

R4I SDHC 3DS RTS (www.r4i-sdhc 3ds.com)

Hinta

18 €

Pelien soveltuvuus

100% DS-peleistä

Järjestelmän yhteensopivuus

Sopii yhteen 3DS V11.0.0-33 ja DS I V1.45 järjestelmien kanssa.

Päätoiminto

Tukee 5500+ ilmaista DS-peliä

Erikoisominaisuus

Wifi Download Engine, Helppokäyttöinen UI, Real time save, Real time guide ja AR cheat

Funktiot

  • Tukee harrastelijoiden/yhteisön koodaamia pelejä ja applikaatioita.  
  • Apps: Tukee facebookia, twitteriä, nettiselainta ym.
  • Emulaattorit: Mahdollistaa klassikkopelien pelaamisen konsolillasi.