Kategoriat

XecuterSX Suomi

Uutiskirje

R4 ilmainen toimitush

Xecuter SX Pro

R4 3DS Kortti Katso suurempana

R4 3DS Kortti

R4/R4I 3DS on tuorein muistikortti r4i-sdhc.com-tiimiltä. Se sopii kaikkiin NEW 3DS/3DS(XL)/2DS -laiteohjelmaversioihin(mukaanlukien 11.13.0-45) ja Dsi:hin(mukaanlukien 1.4.5). Voit pelata miltei kaikkia DS-pelejä tällä kortilla. R4i-kortissa on edistynyt R4-laiteohjelma, jolla on hyvä RTS:n ja RTG:n hyvä suorituskyky. Se on 3DS R4 -korteista markkinoiden parhaiten vastaanotettu.

Tiedot

FL-00

9980 tuotetta varastossa

17,90 €

Customer ratings and reviews

46 rating(s) - 40 review(s)
View distribution
Read reviews Rate / write a comment

R4/R4I 3DS Kortti

R4 3DS/R4I 3DS on tuorein muistikortti r4i-sdhc.com-tiimiltä. Se sopii kaikkiin NEW 3DS/3DS(XL)/2DS -laiteohjelmaversioihin(mukaanlukien 11.13.0-45) ja Dsi:hin(mukaanlukien 1.4.5). Voit pelata miltei kaikkia DS-pelejä tällä kortilla. R4i-kortissa on edistynyt R4-laiteohjelma, jolla on hyvä RTS:n ja RTG:n hyvä suorituskyky. Se on 3DS R4 -korteista markkinoiden parhaiten vastaanotettu. Mutta jos haluat pelata 3DS/NEW 3DS -pelejä, osta tämän sijaan SKY3DS+(PLUS).

Syitä ostaa R4 3DS -muistikortti

3DS R4I -kortissa on muistikortin kaikki ominaisuudet ja tasainen toiminta. Sen halpa hinta ja korkea laatu tekevät siitä käyttäjien suosikkimuistikortin. R4I 3DS on ykkönen niin merkiltään kuin laadultaankin.

1. Tukee 99% DS-peleistä. Vain yksi R4-kortti, jolla voi pelata tuhansia NDS-pelejä.
2. R4I-sdhc 3DS -käyttäjät voivat ladata ilmaisia peliromeja yhdelle micro-SD-kortille ulkona pelaamista varten.
3. Yhteensopiva Nintendo 3DS XL/3DS/2DS/Dsi/DS -konsoleiden kanssa.
4. Lisätyt ominaisuudet: RTS, RTG ja AR Cheat, joka voi auttaa pelaajia paljon monissa tilanteissa.
5. Korkea laatu kohtuuhintaan.
6. Hyödyllinen ja aktiivinen kehitystiimin tuki.

Mikä on paras R4 3DS kortti

R4i-sdhc 3DS RTS on osoittautunut parhaaksi R4 3DS-kortiksi vuodesta vuoteen. Tarjotaksemme sinulle täyden vastineen rahallesi myymme ainoastaan virallisia R4I 3DS sdhc RTS -kortteja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja luotettavuuden.


Syitä ostaa R4 3DS kortti meiltä

1. Aito kortti: Meidän 3DS R4I:mme tulevat viralliselta valmistajalta r4i-sdhc.com:lta, ja testaamme jokaisen kortin ennen toimitusta. Jos vastaanotat kortin joka on rikkinäinen tai ei toimi, voimme maksaa takaisin täyden hinnan.
2. Ilmainen tai nopea toimitus: Tuemme ilmaista tai nopeaa toimitusta maailmanlaajuisesti. Voit valita ilmaisen toimituksen/DHL/FR-ulkomaille 3DS R4 ja 3DS -kortin toimitusta varten.
3. Kohtuullinen hinta: Voit verrata itse. Meidän hinnoittelumme perustuu 3DS R4/3DS -kortin arvoon. Ei liian halpa, muttei liian kalliskaan.
4. Paras myynninjälkeinen palvelu: Tuemme rahojen palautusta, tavaran vaihtoa ja uutta lähetystä jokaisella tilauksella. Lisäksi annamme jokaiselle asiakkaalle ilmaisen ja rajattoman 3DS/DS-pelilähteen ja apua R4I/3DS-kortin asentamiseen 3DS:lle.

Mistä voi ladata R4 3DS -laiteohjelmiston ja pelit?-3DS R4 laiteohjelmisto: Tuorein R4 3DS -laiteohjelmisto on R4I-3DS V1.85b, voit ladata sen suoraan täältä. Se on saatavilla useilla kielillä; voit valita haluamasi.
-3DS R4 -romit: Sivustomme asiakkaana voit ladata yli 4000 DS-peliä rom2station.com:sta. Annamme sinulla henkilökohtaisen pelikoodin.

By Huri K. on 30 Apr 2019 :

Title : Top R4 card
Comment : Just wow, runs perfectly on my New 2DS XL and was easy to set up. Used a Sandisk 16GB SDHC, plugged it into the cart, then played nearly every DS game freely.


Report abuseReport abuse

By Holler K. on 19 Apr 2019 :

Title : Pidän sivustostasi
Comment : Hullu hyvä. Flashcart-sivustot ovat kymmenkunta pistettä, mutta on harvinaista, että löydät sivuston, joka todella myy REAL-flashcartsia. Kyllä, siellä on bootleg-kärryjä! Toiseksi olen erittäin vaikuttunut asiakaspalvelusta. Omistaja reagoi henkilökohtaisesti kaikkiin kyselyihin, joita saatat olla, ja jos kysyt hienosti, hän jopa antaa kuponkikoodeja. Olen myös vaikuttunut lähetys- ja lähetysnopeuksista. Niiden tuotteet ovat huippuluokkaa, hyvä hinta. Saat 25 dollaria, voit tehdä niin paljon, mitä he tarjoavat. Suosittelisin.


Report abuseReport abuse

By Annine J. on 13 Apr 2019 :

Title : Kiitos paljon pahoillani sekavuudesta
Comment : Sijoitettu väärään järjestykseen, mutta otti välittömästi yhteyttä sivustoon, joten tilaus peruutettiin ja ne auttoivat minua valitsemaan oikean (R4i sdhc 3ds rts ilman b9s), hyvä ostokokemus, voit luottaa niihin ja ostaa niistä.


Report abuseReport abuse

By Danniel G. on 04 Apr 2019 :

Title : Osta r4i-kortti, jossa on kuponkikoodi
Comment : Pidän sivustosi voucher-koodista, säästää rahaa ja paypal myös hyvä minulle, 3 päivää saavat korttini ja te todella ystävällisiä


Report abuseReport abuse

By Danninel T. on 22 Mar 2019 :

Title : Buy r4i card with voucher code
Comment : I like your site voucher code, save money, and paypal also good for me, 3 days receive my card and you guys really kind


Report abuseReport abuse

By Tinna H. on 16 Mar 2019 :

Title : Good reseller, so fast shipping
Comment : You're a serious site, you really ship it to mw within 3 days, so fast!! I like your site, will come soon buy another card.


Report abuseReport abuse

By Kattier M. on 08 Mar 2019 :

Title : Paras r4 3ds-kortti
Comment : Työskentele hyvin Nintendo 3ds: llä, pikku poikani haluaa myös, olet ostanut toisen, lähetä se ulos mahdollisimman pian! tulee pian! Vastaus: Kyllä, lähetämme sen 24 tunnin kuluessa (viikonloppuna), hyvä päivä!


Report abuseReport abuse

By Karthy J. on 16 Feb 2019 :

Title : Hyvä jälleenmyyjä, niin nopea toimitus
Comment : Olet vakava sivusto, lähetät sen todella mw: lle 3 päivän kuluessa, niin nopeasti! Pidän sivustosi, tulee pian ostaa toisen kortin.


Report abuseReport abuse

By Kami J. on 05 Jan 2019 :

Title : Loistava
Comment : tuote täyttää kuvauksen ja toimii täydellisesti ja helppokäyttöisenä. Erittäin nopea toimitus tilauksesta sunnuntai-iltapäivällä ja vastaanotettu keskiviikkona


Report abuseReport abuse

By Milai T. on 05 Jan 2019 :

Title : Vakava ja nopea
Comment : Ostettu ilman SD-korttia (minulla oli jo yksi) päivityksellä ja kaikki toimii ensimmäistä kertaa. Minä suosittelen.


Report abuseReport abuse