Kategoriat

XecuterSX Suomi

Uutiskirje

R4 ilmainen toimitush

Xecuter SX Pro

SKY3DS Plus Kortti ja 8GB SD Katso suurempana

SKY3DS Plus Kortti ja 8GB SD

Sky3ds PLUS(SKY3DS+) tukee 3DS-pelejä, muttei DS-pelejä. Se toimii seuraavissa EU-laitteissa hakkeroitujen rommien pelaamiseen: EU 3DS(XL), NEW 3DS(XL) ja 2DS. Tällä hetkellä Sky3ds plus tukee 3ds firmwarea seuraaviin versioihin asti: 11.12.0-44 EU/US/JP. Voit pelata 3DS-pelejä sky3ds+ kortilla suoraan V11.12 firmwarella.

Tiedot

FL-06

100000 tuotetta varastossa

91,30 €

Alennuksessa Ale!

-5,00 €

96,30 €

Customer ratings and reviews

5 rating(s) - 2 review(s)
View distribution
Read reviews Rate / write a comment

Sky3ds plus(sky3ds+) kortti

Sky3ds+ tukee 3DS-pelejä, muttei DS-pelejä. Se toimii seuraavissa EU-laitteissa hakkeroitujen rommien pelaamiseen: EU 3DS(XL), NEW 3DS(XL) ja 2DS. Tällä hetkellä Sky3ds plus tukee 3ds firmwarea seuraaviin versioihin asti: 11.12.0-44 EU/US/JP. Voit pelata 3DS-pelejä sky3ds+ kortilla suoraan V140 firmwarella. Yhteensopivuudesta tai asennuksesta ei tarvitse huolehtia sillä Sky3ds+ kortilla ei ole 3ds järjestelmärajoitusta ja sitä on todella helppo käyttää. Katso lisätiedot alta.

SKY3DS+ käyttäjäopas 3DS:lle

1.    Formatoi microSD-korttisi FAT32 muotoon Windowsissa ja kopioi rommit siihen suoraan. Enää et tarvitse mitään erikoisohjelmistoa.
2.    Lataa uusin Sky3ds+ V130 firmware osoitteesta sky3DS.com. Pura tiedostoja kopioi se sinun 32gb microSD-kortin roottiin.  
3.    Nauti peleistäsi, siirry pelistä toiseen painamalla oranssia nappia edes takaisin.
Huom: Settings.txt tiedosto sekä .sav tiedostot ovat sisäänrakennettuina microSD korttiisi. Kun aloitat pelaamisen avaa settings.txt ja aseta CREATE_PER_GAME_SETTINGS = 1(oletuksena 0, voit muuttaa tätä koska tahansa) niin silloin luodaan .CFG tiedosto aina kun peliä on pelattu joka sisältää tietoja pelistä (CART_ID,FLASH_ID...). Voit luoda oman .CFG tiedostosi pelataksesi uutta peliä (tai nettipeliä) myöhemmin jos tiedät tarkat tiedot, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse odottaa päivitettyä gamelist.bin tiedostoa sivustoltamme. .CFG tiedostolla on korkeampi prioriteetti kuin gamelist.bin tiedostolla.

Tukeeko Sky3ds+ useita rommeja SD-kortilla?

Kyllä tukee. Voit ladata ja pelata useita pelejä tällä samalla kortilla. Tällöin sinulla kannattaa olla 32gb micro sd tai sdhc muistikortti. Kun saat  Sky3ds+, sinun pitäisi pystyä pelaamaan sen kanssa 20 tai jopa 40 3DS-peliä ainakin yhdellä kierroksella. Sivuiltamme voit hankkia Sky3ds+-kortin, SD-kortin jossa Sky3ds+ firmware ja EU 3DS-rommit.

By Pulla K. on 06 Dec 2016 :

Title : Sky3ds+ tilaaminen oli helppoa ja toimitus sujuvaa ja nopeaa.
Comment : Tilaaminen ja toimitus sujui hyvin. Tavaran sai laskulle. Sillä 3ds pelit 3DS XL.


Report abuseReport abuse

By Hautamaa E. :

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

By Pirkko L. :

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

By Pertti S. :

The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

By Jari R. on 06 Dec 2016 :

Title : Ykkösluokan asiakaspalvelu!
Comment : Vastaukset mieltäni askarruttaviin kysymyksiin tuli viipymättä ja sain jo pitkään etsimäni tuotteen tilattua heti ja empimättä. Koko tilaus-ja toimitusketju oli nopea ja hyvin informoitu. Luotettavaa toimintaa! Vahva suositus!


Report abuseReport abuse